THE CLUBSANDWICH COMPANY AMSTERDAM

COFFEE • CLUBS • DRINKS * HAVE A CLUBBY DAY!

Contact

The Clubsandwich Company
Roelof Hartstraat 26
1071 VJ Amsterdam
020-3542051
info@theclubsandwichcompany.com
theclubsandwichcompany.com

De locatie is op minder dan 8 minuten lopen vanaf Museumplein en de Albert Cuyp markt.
Tram 3, 5, 12 en 24 stopt om de hoek.

Openingstijden
MAANDAG TOT VRIJDAG: 08.00 – 18.00
ZATERDAG & ZONDAG: 09.00 – 18.00

Sorry, we’re temporarily closed

Betaalopties: cash, pin, visa of mastercard. Andere type creditcards worden niet geaccepteerd. Bedragen onder de €10 kunnen niet met een briefje van €50 worden afgerekend. Nice try maar ook wij moeten wisselen voor kleingeld bij de bank 😉

Follow us
 

We hope to see you soon and have a clubby day!

BESTELLINGEN TO GO
Bestellingen to go zijn mogelijk. Wanneer je jouw order zo snel mogelijk of op een specifiek tijdstip op wil halen, is het aan te raden je bestelling van te voren telefonisch door te geven op 020-354 20 51.

DELIVERY MET UBER, DELIVEROO & THUISBEZORGD
Bezorgen is dagelijks mogelijk met Uber, Deliveroo en Thuisbezorgd.
Clubby detail to go: bij de clubsandwiches to go is het niet mogelijk om een gepocheerd ei op de clubsandwich zelf te vervoeren. Dus wanneer er bij een clubsandwich to go gekozen is voor een variant met een gepocheerd ei, zal deze vervangen worden door een gebakken ei die tussen de clubsandwich geplaatst wordt. Overigens zijn de salades met een gepocheerd ei geen probleem en kunnen dus in de originele vorm worden besteld.

CATERING & LUNCHPAKKETTEN
The Clubsandwich Company heeft inmiddels ruime ervaring met catering en lunchpakketten maken (bijv. een mix a la high tea) voor bedrijven. Wil je een samenwerking aan gaan, heb je vragen of wil je sparren over de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@theclubsandwichcompany.com of bel ons op 020-354 20 51.

RESERVERINGEN
Wanneer je verzekerd wil zijn van jouw favoriete plek in The Clubsandwich Company: bel, mail of check de reserveringstool op deze pagina en wij bewaken je spot met een name tag en clubby smile!

We hope to see you soon and have a clubby day!

close-link