THE CLUBSANDWICH COMPANY AMSTERDAM

COFFEE • CLUBS • DRINKS * HAVE A CLUBBY DAY!

Contact

The Clubsandwich Company
Roelof Hartstraat 26
1071 VJ Amsterdam
020-3542051
info@theclubsandwichcompany.com
theclubsandwichcompany.com

De locatie is op minder dan 8 minuten lopen vanaf Museumplein en de Albert Cuyp markt.
Tram 3, 5, 12 en 24 stopt om de hoek.

Openingstijden
MAANDAG TOT VRIJDAG: 08.00 – 18.00
ZATERDAG & ZONDAG: 09.00 – 18.00

Betaalopties: cash, pin, visa of mastercard. Andere type creditcards worden niet geaccepteerd. Bedragen onder de €10 kunnen niet met een briefje van €50 worden afgerekend. Nice try maar ook wij moeten wisselen voor kleingeld bij de bank 😉

Follow us
 

We hope to see you soon and have a clubby day!

BESTELLINGEN TO GO

Bestellingen zijn mogelijk. Wanneer je de bestelling zo snel mogelijk op wil halen, is het aan te raden je bestelling minimaal een dag van te voren door te geven per e-mail of telefonisch. Ophaal momenten zijn rond 11.30.

The Clubsandwich Company doet nog niet aan bezorging en daarom zullen de bestellingen op onze locatie opgehaald moeten worden en per pin worden afgerekend. Hey, but who cares? Je bent vast nog niet aan je 10.000 stappen gekomen vandaag 😉

Clubby detail to go: bij de clubsandwiches to go is het niet mogelijk om een gepocheerd ei op de clubsandwich zelf te vervoeren. Dus wanneer er bij een clubsandwich to go gekozen is voor een variant met een gepocheerd ei, zal deze vervangen worden door een gebakken ei die tussen de clubsandwich geplaatst wordt. Overigens zijn de salades met een gepocheerd ei geen probleem en kunnen dus in de originele vorm worden besteld.

RESERVERINGEN

Wanneer je verzekerd wil zijn van jouw favoriete plek in The Clubsandwich Company: bel of mail ons en wij bewaken je spot met een name tag en clubby smile!

We hope to see you soon and have a clubby day!